Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky do auta
- spracovanie
Vyborny drziak, pevne spracovanie, mobil drzal aj na nerovnych cestach
- Vynikajuca kvalita
- Pevny stojan
- Nehrka
- Kratky kabel na nabijanie
- Nezavadzia
- Jednoduchosť
Ak potrebujete občas uchytiť mobil v aute, rozhodne je toto voľba na mieste, teda, ak máte cd prehrávač a moc ho nepoužívate, alebo vôbec. V rádiu s dotykovou obrazovkou je menej stabilný ako v klasickom autorádiu, kvôli konštrukcii predného panelu, ale v pohode. Po 1500 km jazde bolo všetko v poriadku. Výhoda je, že netreba narušiť interiér žiadnym lepením a neodpadne ako to býva zvykom u držiakov na sklo. Použité vo VW Touran.
Namontovaný pár dni ale drží veľmi dobre.
KAKU KSC-256
Pridané: 6. augusta 2023
(naposledy upravené 6. augusta 2023)
Zakúpený v Mobilego.sk
- Nedrží na mriežke. Počas jazdy to padlo aj s mobilom. Vyhodené peniaze.
Ugreen Air Vent 30798
Pridané: 6. augusta 2023
(naposledy upravené 6. augusta 2023)
Zakúpený v Mobilego.sk
- Zadná časť drží pevne na mriežke. Mobil pevne drží zatiaľ..
- Silný magnet
- Dobre drží v mriežke
Veľmi spokojný z výrobkom,a jeho cenou. Určite ho odporúčam každému kto hľadá niečo podobne.
- Super
Používam vo Fabia 4, ok...
- Za tu cenu som nič lepšie nenašiel.
- Som maximálne spokojný
Výborné drží mobil
- Čistá katastrofa,magnet vôbec nedrží mobil keď dom použil kovovy plátok ,nenabíja.
- Malý a skladný
- Pevný
- Perfektně drží jak telefon, tak sám sebe ve větráku
Pokud nechcete investovat do držáku moc peněz a nevadí vám, že je uchycený ve větrání, pak určitě doporučuji. Dobrý poměr ceny / výkonu (kvality)
Výborne drží mobil
- Dobrý produkt
- Rýchla montáž
- Drží pevne
Trochu sa trasie ale mobil udrží bez problémov.
- Magneticka
- Ked je teplo tak nedrzi az tak
- sila magnetu
Cez kozene puzdro magnet nedrzi ani na mieste, cez silikony drzi paradne aj cez vymole pri rychlej jazde
- Lahučké
- Malé
- Nezaberá veľa miesta
- Kvalitne spracovanie
- Vsetko potrebne v baleni
- Bohuzial mi nijako nepasoval na Toyota Auris 2018
Odporucam, vyzera pevne a kvalitne. Ale kedze mi nepasoval na Toyotu Auris 2018, tak som ho vratil. Tym ze je kvalitny a tazky tak na pohyblivej mriezke ventilacie sa stale sklapal dole. Vhodne skor na pevne mriezky ventilacie.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »