Brodit držiak do auta na Samsung Galaxy A5 A500 a J3 (2017) J330 bez puzdra, bez nabíjania 511713

Držiak je veľmi pevný, telefón sa v ňom neklope a nevibruje. Držiak má kĺb, vďaka ktorému můžetelefon kedykoľvek jednoducho natočený na šírku alebo na výšku alebo naklopený...
27,49 €
Doprava 2,99 €,Do 2 týždňov
Doporučená ponuka SUNNYSOFT.sk
Do obchodu
Zoradiť:

Najlacnejšie ponuky (1)

Do 2 týždňov • 1 variant2,99 €96 % • 5 825 recenziíĎalšie informácie

Popis produktu

Držiak je veľmi pevný, telefón sa v ňom neklope a nevibruje. Držiak má kĺb, vďaka ktorému můžetelefon kedykoľvek jednoducho natočený na šírku alebo na výšku alebo naklopený...

Parametre produktu

Výrobca
Integrované nabíjanie
áno

Parametre produktu

Výrobca
Integrované nabíjanie
áno

Popis produktu

Držiak je veľmi pevný, telefón sa v ňom neklope a nevibruje. Držiak má kĺb, vďaka ktorému můžetelefon kedykoľvek jednoducho natočený na šírku alebo na výšku alebo naklopený. Držiak sa upevňuje na Brodit ProClip.

Prednosti:

  • Mobilné telefón sa v držiaku neklope a nevibruje
  • Drží v ňom bezpečne, ani pri nehode sa nemôže uvoľniť a zraniť posádku
  • Držák neblokuje žiadne tlačidlá ani konektory
  • Držák má kĺb, telefón môžete kedykoľvek natočiť na výšku alebo na šírku alebo naklopiť
  • Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ju aj úplný laik za pár minút

Materiál: - Vysoko kvalitný ABS plast

Upozornenie: -Jedná sa o dvojdielne riešenie. K tomuto držiaku budete ešte potrebovať ProClip do palubnej dosky pre váš konkrétny model vozidla. Vhodný ProClip si vyberte v konfigurátore Brodit. Držiak na ProClip pripevníte štyrmi samoreznými skrutkami, ktoré sú súčasťou balenia držiaka.

Možnosti inštalácie držiaka Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladného auta atd.:

Inštalácia na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip sú chytro navrhnuté klipy z pevnej umelej hmoty, ktoré sú konštruované tak, aby spoľahlivo a veľmi pevne držali v konštrukčnej škáre medzi plasty palubnej dosky. Klip je vždy navrhnutý pre konkrétny model vozidla tak, aby šiel zasunúť (zacvaknúť) jednoducho, bez poškodenia palubovky a na bezpečné miesto a súčasne tak, aby nebránil vodičovi vo výhľade cez predné sklo. Na klip potom jednoducho priskrutkujete držiak Brodit. Všetko čo k tomu budete potrebovať okrem skrutkovača je už súčasťou balenia držiaka. Vhodný ProClip si vyberte v konfigurátore Brodit.

Inštalácia na montážnu podstavca a ramená Brodit:

Montážne podstavce a ramená umožňujú veľmi pevné pripevnenie držiaku prakticky kdekoľvek. Montážne podstavca a ramená nájdete tu..

Tipy:

  • Potrebujete striedať dva držiaky na jednom ProClipu? Alebo chcete držiak jednoducho dávať dole? Pro oba prípady sa výborne hodia MultiMoveClip. Odstránenie alebo výmena držiaku sa stane otázkou sekundy.
  • Potrebujete na jeden ProClip umiestniť dva držiaky naraz? Alebo chce mať držiak o kúsok inde než umožňuje umiestnenie ProClipu? Vyberte si vhodnú rozširujúcu montážnu doštičku. Potom na jeden ProClip budete môcť pripevniť vedľa držiaka na mobilný telefón ešte držiak na nápoje alebo na navigáciu alebo rádiostanicu alebo platobný terminál atď.

O výrobcovi Brodit:

Brodit je švédska rodinná firma, ktorá sa už tri desiatky rokov špecializuje len na držiaky na mobilné telefóny, tablety, odolné terminály, rádiostanice, platobné terminály a ďalšie zariadenia do áut. Celá výroba je vo Švédsku.

Máte otázku? V našej ponuke ste nenašli to, čo potrebujete? Ak ste v našej ponuke nenašli držiak, ProClip, rameno, podstavec, rozširujúce doštičku atď. ktorý by ste potrebovali, obráťte sa na nás. Radi vám poradíme. © Sunnysoft s.r.o.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Hokejové tašky","https://hokejove-tasky.heureka.sk/"],["Fasádne farby","https://fasadne-farby.heureka.sk/"],["Oleje na fúzy","https://oleje-na-fuzy.heureka.sk/"],["Blany","https://blany.heureka.sk/"],["Dojčenské plavky","https://dojcenske-plavky.heureka.sk/"],["Dámske športové tričká Craft","https://damske-sportove-tricka.heureka.sk/f:38609:37803860/"],["Nastaviteľné kľúče","https://kluce.heureka.sk/f:17167:593476/"],["Detské vláčiky Lokomotívy","https://drevene-vlaciky.heureka.sk/f:10325:214399/"],["Pivá výčapné do 10°","https://piva.heureka.sk/f:32321:30515150/"],["Plážové stany","https://stany.heureka.sk/f:25245:1/"]],"Vybrané značky":[["Držiaky do auta Belkin","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499551/"],["Držiaky do auta SP Connect","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499595/"],["Držiaky do auta Pronett","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30655032/"],["Držiaky do auta Tracer","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499575/"],["Držiaky do auta FIXED","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499561/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať sieťový kábel?","https://sietove-kable.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-sietovy-kabel/"],["Ako vybrať frézku?","https://frezky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-frezku/"],["Ako vybrať hryzátko?","https://hryzatka.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-hryzatko/"]],"Vybrané produkty":[["Nemesis Now Zarážka na knihy DC Comics - The Flash","https://zarazky-na-knihy.heureka.sk/nemesis-now-zarazka-na-knihy-dc-comics-the-flash/"],["Topeak Swing Up EX bicykla nástenný","https://drziaky-na-bicykel.heureka.sk/topeak-swing-up-ex-bicykla-nastenny/"],["Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick hydratačný rúž n°122 3,2 g","https://ruze.heureka.sk/yves-saint-laurent-rouge-volupte-shine-oil-in-stick-hydratacny-ruz-n-122-3_2-g/"],["Ortovox Shovel Pro Light","https://lavinove-lopaty.heureka.sk/ortovox-shovel-pro-light/"],["Molly Lux Dual UV/LED lampa na nechty Z7 220W","https://uv-lampy-na-nechty.heureka.sk/molly-lux-dual-uv-led-lampa-na-nechty-z7-220w/"],["GERUI GR-02 - Plnička cigariet elektrická modrá HQ","https://plnicky-cigaret.heureka.sk/gerui-gr-02-plnicka-cigariet-elektricka-modra-hq/"],["Powery Paslode 404717 2500mAh NiMH 6V - neoriginálna","https://baterie-k-aku-naradiu-neoriginalne.heureka.sk/powery-paslode-404717-2500mah-nimh-6v-neoriginalna/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}