Brodit držiak pre pevnú inštaláciu na Samsung-Galaxy A53 5G SM-A536B/DS, 727309

Popis produktu

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Popis produktu

**Držiak mobilného telefónu Samsung Galaxy A53 má nabíjanie skryté v prístrojovej doske. Držiak je určený pre telefón bez puzdra**.

Držiak je veľmi pevný, telefón sa nelepí a nevibruje. Držiak je vybavený pántom, ktorý umožňuje jednoduché otáčanie mobilného telefónu na šírku alebo na výšku, prípadne ho kedykoľvek nakloniť. Držiak je pripevnený na klipe Brodit ProClip. **Vlastnosti držiaka:** - **Žiadne káble na palubnej doske** Vďaka skrytému nabíjaniu v palubnej doske vám kábel nabíjačky nebude prekážať a váš telefón bude na konci cesty plne nabitý a pripravený na použitie. - **Pripravené na mieru** Držiak je vyrobený presne na mieru telefónu, ktorý sa doň vkladá bez puzdra. -**Neobmedzený prístup** Držiak je navrhnutý tak, aby nebránil žiadnym tlačidlám alebo konektorom **Preferencie:**

  • **Pohodlie** Mobilný telefón sa v držiaku nelepí ani nevibruje
  • **Bezpečnosť** Bezpečne drží, ani pri nehode sa nemôže uvoľniť a zraniť posádku
  • **Záves** Držiak je vybavený závesom, telefón môžete kedykoľvek otočiť na výšku alebo na šírku alebo ho nakloniť o 22°, s inštalačnou doskou s rozmermi 42 x 50 mm so vzorom skrutiek AMPS.
  • **Jednoduchosť** Inštalácia na ProClip je jednoduchá a zvládne ju aj laik za niekoľko minút

**Technické informácie:**

  • Výstupný prúd: 2,0 A
  • Ochrana: prepólovanie vstupu / prepätie na výstupe / nadprúd na výstupe / ochrana proti skratu na výstupe
  • Držiak možno použiť len na nabíjanie zariadenia alebo vďaka konektorom Molex na napájanie iných zariadení
  • Súlad s RoHS
  • Výrobok bol schválený na použitie v automobiloch (ECE)
  • Prevádzková teplota: 0 °C ~ +40 °C
  • Teplota skladovania: -20 °C ~ +80 °C
  • Materiál: vysokokvalitný plast ABS
  • Výrobok bol schválený na použitie v automobiloch (ECE)
  • Rozmery: 95 x 80 x 50 mm
  • Hmotnosť: 241 g
  • Materiál: vysokokvalitný plast ABS

**Poznámka:**

  • Ide o dvojdielne riešenie. K tomuto držiaku budete potrebovať aj klip ProClip pre konkrétny model vozidla. V "konfigurátore Brodit" vyberte príslušný ProClip:[https://www.sunnysoft.sk/brodit]. Pripevnite držiak ProClip na ProClip pomocou štyroch samorezných skrutiek, ktoré sú súčasťou balenia držiaka.
  • V prípade skrytého nabíjania odporúčame odbornú inštaláciu.
  • *Možnosti montáže Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladného auta atď:**
  • *Inštalácia na Brodit ProClip:**

Spony Brodit ProClip sú dômyselne navrhnuté pevné plastové spony, ktoré sú navrhnuté tak, aby spoľahlivo a veľmi pevne držali v štrukturálnej medzere medzi plastmi prístrojovej dosky. Klip je vždy navrhnutý pre konkrétny model vozidla tak, aby sa dal ľahko zasunúť (zacvaknúť) bez poškodenia palubnej dosky a **na bezpečnom mieste** a zároveň aby **nebránil vodičovi vo výhľade** cez čelné sklo. Držiak Brodit potom jednoducho naskrutkujete na klip. Všetko, čo na to potrebujete, okrem skrutkovača, je už súčasťou balenia držiaka. V "konfigurátore Brodit" vyberte príslušný ProClip:[https://www.sunnysoft.sk/brodit]. **Inštalácia na univerzálne rameno s prísavkou:**

Tie sú pevné alebo pružné (tzv. ramená s husím krkom) na držanie mobilných telefónov a iných zariadení v autách, zvyčajne s prísavkou (vákuový systém) na čelnom skle vozidla. Ich výhodou je univerzálnosť, cena a dostupnosť bežných zásob. Sú k dispozícii v rôznych dĺžkach a prevedeniach. Pro na použitie s držiakom Brodit je potrebný skrutkový adaptér SH (pripojenie pomocou skrutiek) alebo samolepiaci SH (pripojenie pomocou priloženej obojstrannej samolepiacej pásky s vysokou priľnavosťou). **Inštalácia na montážne základne a ramená Brodit:**

Montážne základne a ramená umožňujú veľmi pevnú montáž držiaka prakticky kdekoľvek. "Montážne základne a ramená nájdete tu":[https://www.sunnysoft.sk/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1]. **Typy:**

  • Potrebujete na jednom klipe ProClip striedať dva držiaky? Alebo chcete jednoducho odstrániť držiak? Pro v oboch prípadoch sa "MultiMoveClip" dokonale hodí:[https://www.sunnysoft.sk/zbozi/123PBR-215503/]. Odstránenie alebo výmena držiaka je otázkou niekoľkých sekúnd.
  • Potrebujete na jeden ProClip umiestniť dva držiaky súčasne? Alebo chcete mať držiak trochu iný, ako umožňuje umiestnenie ProClip? Vyberte si vhodnú "rozširujúcu montážnu dosku":[https://www.sunnysoft.sk/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B3%5D=1]. Potom budete môcť na jeden ProClip okrem držiaka mobilného telefónu pripevniť aj držiak na nápoje, navigačné zariadenie, rádiostanicu alebo platobný terminál atď.

**O výrobcov Brodit:**

Brodit je švédska rodinná spoločnosť, ktorá sa už tri desaťročia špecializuje výlučne na držiaky mobilných telefónov, tablety, odolné terminály, rádiá, platobné terminály a ďalšie zariadenia do automobilov. Celá výroba prebieha vo Švédsku.

  • *Máte otázku?** Nenašli ste v našej ponuke to, čo potrebujete? Ak ste v našej ponuke nenašli držiak, ProClip, rameno, základňu, predlžovaciu dosku atď. ktoré by ste potrebovali, kontaktujte nás:[https://www.sunnysoft.sk/informace/kontakty.html]. Radi vám poradíme.
  • *Certifikácia**

Výrobca Brodit sa môže pochváliť certifikátmi ISO 9001 a ISO 14001, ktoré potvrdzujú štandard kvality výrobkov a aktívny environmentálny manažment.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

    {"Obľúbené kategórie":[["Multimediálne centrá","https://multimedialne-centra.heureka.sk/"],["Magnetky pre deti","https://magnetky-pre-deti.heureka.sk/"],["Boxerské rukavice","https://boxerske-rukavice.heureka.sk/"],["Konektory pre LED pásiky","https://konektory-led-pasiky.heureka.sk/"],["Nabíjacie stanice pre elektromobily","https://nabijacie-stanice-pre-elektromobily.heureka.sk/"],["Vstavané mikrovlnné rúry","https://mikrovlnne-rury.heureka.sk/f:3322:107799/"],["Osviežovače do umývačky riadu s vôňou jablká","https://osviezovace-umyvacky-riadu.heureka.sk/f:39024:38346866/"],["Autostany pre 2 osoby","https://autostany.heureka.sk/f:29907:30714833/"],["Plnené olivy","https://speciality-predjedla.heureka.sk/f:34355:30976078/"],["Štvorcové plienky","https://plienky.heureka.sk/f:8265:8901066/"]],"Vybrané značky":[["Držiaky do auta Forcell","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499621/"],["Držiaky do auta Colorway","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499622/"],["Držiaky do auta Samsung","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499571/"],["Držiaky do auta Spring","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30501319/"],["Držiaky do auta DiCAPac","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499558/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať ohrievač vody?","https://ohrievace-vody.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-ohrievac-vody/"],["Ako vybrať RC model?","https://rc-modely.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-rc-model/"],["Ako vybrať elektrickú zubnú kefku?","https://elektricke-zubne-kefky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-elektricku-zubnu-kefku/"]],"Vybrané produkty":[["Lisovacie kliešte s výmennými čeľusťami profi Asta A-RC6K","https://klieste-lisovacie.heureka.sk/lisovacie-klieste-s-vymennymi-celustami-profi-asta-a-rc6k_2/"],["Seva 4","https://stavebnice-seva.heureka.sk/seva-4/"],["SHISHA 3 zelená 46 cm","https://vodne-fajky.heureka.sk/shisha-3-zelena-46-cm/"],["OREGON pilník s vodítkom, 4.0mm","https://pilniky.heureka.sk/oregon-pilnik-s-voditkom-4_0mm/"],["Giants Fishing Čereň Bait Net Classic 100x100cm","https://podberaky-a-vezirky.heureka.sk/giants-fishing-ceren-bait-net-classic-100x100cm/"],["Optica IM-3LD4D 400x","https://mikroskopy.heureka.sk/optica-im-3ld4d-400x/"],["Delta Mckenzie Terč 3D Zombie","https://terce-pre-luky-a-kuse.heureka.sk/delta-mckenzie-terc-3d-zombie/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}