Brodit držiak s nabíjaním z CL na Asus Google Nexus 7 (2013), 512560

**Držiak na tablet Nexus 7 (nový model) je určený pre tablet bez puzdra a má vstavané nabíjanie z cigaretového zapaľovača (CL 12V)**. Držiak je veľmi pevný, tabliet sa v ňom...
67,55 €
Doprava 2,99 €,Do 2 týždňov
Doporučená ponuka BroditDrziaky.sk
Do obchodu
Zoradiť:

Najlacnejšie ponuky (1)

Do 2 týždňov • 1 variant2,99 €2 recenzieĎalšie informácie

Popis produktu

**Držiak na tablet Nexus 7 (nový model) je určený pre tablet bez puzdra a má vstavané nabíjanie z cigaretového zapaľovača (CL 12V)**. Držiak je veľmi pevný, tabliet sa v ňom...

Parametre produktu

Výrobca
Integrované nabíjanie
áno

Parametre produktu

Výrobca
Integrované nabíjanie
áno

Popis produktu

**Držiak na tablet Nexus 7 (nový model) je určený pre tablet bez puzdra a má vstavané nabíjanie z cigaretového zapaľovača (CL 12V)**.

Držiak je veľmi pevný, tabliet sa v ňom neklope a nevibruje. Držiak má kĺb, vďaka ktorému môže byť tablet kedykoľvek jednoducho natočený na šírku alebo na výšku alebo naklopený. Držiak sa upevňuje na konzolu na hlavovú opierku alebo na Brodit ProClip. **Vlastnosti držiaku:**

  • **S nabíjaním z cigaretového zapaľovača (CL 12V)**.
  • **Na mieru**. Držiak je presne na mieru tabletu, ktorý sa do neho vkladá bez puzdra.
  • **Prístup bez obmedzenia** Držiak je navrhnutý tak, aby neblokoval žiadne tlačidlá ani konektory

**Prednosti držiakov na tablet Brodit:**

  • **Komfort** Tablet sa v držiaku neklope a nevibruje
  • **Bezpečnosť** Drží v ňom bezpečne, ani pri nehode sa nemôže uvoľniť a zraniť posádku
  • **Kĺb** Držiak má kĺb, tablet môžete kedykoľvek natočiť na výšku alebo na šírku alebo naklopiť
  • **Jednoduchosť** Montáž na konzolu na opierku hlavy alebo ProClip je jednoduchá a zvládne ju aj úplný laik za pár minút

**Materiál:** - Vysoko kvalitný ABS plast **Upozornenie:**

  • Jedná sa o **dvojdielne** riešenie. K tomuto držiaku budete ešte potrebovať vhodnú konzolu na hlavovú opierku alebo ProClip do palubnej dosky pre váš konkrétny model vozidla. Oboje nájdete v jednoduchom "konfigurátore Brodit": [@foobar152]. Tieto dva diely sa spolu spoja štyrmi samoreznými skrutkami, ktoré sú súčasťou balenia držiaka.
  • ProClipy sú primárne určené pre držiaky na mobilné telefóny, malé tablety a ľahkou elektroniku. Ak budete chcieť na ProClip pripevniť držiak na veľký alebo ťažký tabliet, presvedčte sa, že tablet nebude blokovať dôležité ovládacie prvky a že ProClip je dostatočne pevne zakliesnená v palubnej doske.
  • *Uchytenie držiaku na tablet na opierku hlavy pomocou Brodit konzoly na hlavové opierky:**
    • Priskrutkovanie držiaka na konzolu Brodit je jednoduché a rýchle. Všetko čo k tomu budete potrebovať okrem skrutkovača je už súčasťou balenia držiaka. Vhodnou konzolu pre vaše vozidlo si vyberte v "konfigurátore Brodit": [@foobar152].
  • *Uchytenie držiaku na tablet na palubnú dosku pomocou klipu Brodit ProClip:**
    • Priskrutkovanie držiaka Brodit Na ProClip je jednoduché a rýchle. Všetko čo k tomu budete potrebovať okrem skrutkovača je už súčasťou balenia držiaka. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátore Brodit": [@foobar152].
  • *Príklad uchytenie držiaka na tablet na montážnom podstavci:**
    • "Montážne podstavca a ramená nájdete tu": [https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1].
  • *Tip:** Pro jednoduché odopnutie držiaku z konzoly, ProClipu atď. môžete využiť "MultiMoveClip": [https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215503/]. Zvesenia a pripevnenie držiaka sa stane otázkou sekundy, držiak potom nebude v aute prekážať.
  • *Bezpečnosť**

Držiaky Brodit sa vyznačujú svojou bezpečnosťou, čo overili **crash testy**, viď video nižšie. Na rozdiel od nekvalitných držiakov u brodiť nehrozí uvoľnenie tabletu pri nehode, kedy sa z tabletu môže stať neriadená strela. **O výrobcovi Brodit:**

Brodit je švédska rodinná firma, ktorá sa už tri desiatky rokov špecializuje len na držiaky na mobilné telefóny, tablety, odolné terminály, rádiostanice, platobné terminály a ďalšie zariadenia do áut. Celá výroba je vo Švédsku. **Máte otázku?** V našej ponuke ste nenašli to, čo potrebujete? Ak ste v našej ponuke nenašli držiak, ProClip, rameno, podstavec, rozširujúce doštičku atď. ktorý by ste potrebovali, obráťte sa "na nás": [https://www.sunnysoft.cz/informace/kontakty.html]. Radi vám poradíme.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Torty a zákusky","https://torty-a-zakusky.heureka.sk/"],["Pánske tanečné topánky","https://panske-tanecne-topanky.heureka.sk/"],["Konferenčné stoličky","https://konferencne-stolicky.heureka.sk/"],["Detské poltopánky a mokasíny","https://detske-poltopanky-mokasiny.heureka.sk/"],["Štartovacie balíčky inteligentného osvetlenia","https://startovacie-balicky-inteligentneho-osvetlenia.heureka.sk/"],["Varné roboty KitchenAid","https://varne-roboty.heureka.sk/f:33798:30727812/"],["Univerzálne emaily","https://univerzalne-farby.heureka.sk/f:34483:30932165/"],["Detské kúpelňové protišmykové podložky","https://kupelnove-protismykove-podlozky.heureka.sk/f:34226:1/"],["Ústne vody Listerine","https://ustne-vody.heureka.sk/f:23042:8223220/"],["Základné dosky Asus","https://zakladne-dosky.heureka.sk/f:2670:29154657/"]],"Vybrané značky":[["Držiaky do auta Tech-Protect","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30501316/"],["Držiaky do auta Awei","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30501311/"],["Držiaky do auta Remax","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499582/"],["Držiaky do auta Davay","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30501909/"],["Držiaky do auta Brodit","https://drziaky-do-auta.heureka.sk/f:31116:30499555/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať futbalové oblečenie a dresy? ","https://futbalove-dresy.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-futbalove-oblecenie-a-dresy-/"],["Ako vybrať nemého sluhu?","https://nemy-sluha.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-nemeho-sluhu/"],["Ako vybrať flipchart?","https://flip-chart.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-flipchart/"]],"Vybrané produkty":[["Dispenzor CLASSIC E4 ACS","https://vydejniky-vody.heureka.sk/dispenzor-classic-e4-acs/"],["Ragim 4T modrý","https://puzdra-na-sipy.heureka.sk/ragim-4t-modry/"],["Pico 4 Enterprise 95045000","https://okuliare-pre-virtualnu-realitu.heureka.sk/pico-4-enterprise-95045000/"],["Head Xtreme Soft 3ks žltá","https://tenisove-gripy.heureka.sk/head-xtreme-soft-3ks-zlta/"],["Tognana Jedálenská súprava ATOLLO FLORA by Andrea Fontebasso 18 ks","https://jedalenske-supravy.heureka.sk/tognana-jedalenska-suprava-atollo-flora-by-andrea-fontebasso-18-ks/"],["Set Blanco Zia 5 S + Kano-S","https://sety-drezu-a-baterie.heureka.sk/set-blanco-zia-5-s-plus-kano-s/"],["TAHUNA pro Teasi - Bluetooth 4.0","https://hrudne-pasy.heureka.sk/tahuna-pro-teasi-bluetooth-4_0/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}