Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky do auta
- Ľahký jednoduchý a účelný držiak
Vyzerá dobre ale ešte som na bicykli neskúšal
- Dobre drží na skle, aj bez zacvaknutia poistky
- Poistka sa zlomila po pár použitiach.
- Praktický a celkom pevný držiak s jednoduchou montážou resp. umiestnením na zvolené miesto v aute. Univerzálna veľkosť.
- pekný design
- slabá fixácia pri plytkých ventilačných lamelách
- nestabilita za jazdy
Top kvalita, perfektne drží na mriežke klimatizácie. Mobil (S23 Ultra) drží bez problému, si tam zjavne použité veľmi silné magnety. Rýchlosť nabíjania nehodnotím, nemám ešte správny adaptér.
- Pevny a dlhy krk, vhodne pre auta s vacou palubnou doskou
- Drzi ako prikovy na skle aj palubovke
- Magnet dostatocne silny aj pre velke telefony (S22 Ultra)
- Pokial mate auto s makcenym plastom, neodporucam lepit na palubovku, lebo ju zedeofmuje.
- Kvalitny produkt.
- iOttie = Najlepsie drziaky na pristrojovu dosku!!
- Vsetko je tak ako ma byt. Kvalita. Cena. Prevedenie. Funkcnost.
Maximální spokojenost, drží jak přišroubovanej
- pomer cena výkon
- Vyborne drzi aj na drsnych plochach
- Ked sa prisavny kus znecisti, staci ho oplachnut vodou a zase sluzi, ako novy.
- Nenasla som
Drziak do auta iOttee pouzivam davno s velkou spokojnostou, lebo vyborne drzi aj na drsnych povrchoch. Tento typ je este lepsi, lesie sa s nim manipuluje. Odporucam.
Funguje zatiaľ spoľahlivo
- Nevytrca od ventilacie a vdaka tomu sa da umiestnit tak aby sa opieral drziak o ram a mobil udrzi pevne bez zmeny polohy pocas celej jazdy.
- vzhladny
- Dobre drží jak telefon na držiaku tak aj držiak na skle
- Mobil mam tazky (520g) magnetky a drziaky ju neudrzia. Tento drziak je TOP.
- Dobre vyhotovenie, magnet cez hruby kryt asi nepostaci dostatocne.. no pri náepeno na kryt z vonkajsej strany moze byt dostatocny.
- Mala plocha na prilepenie k doske takze telefon v mojom pripade iphone 12 neudrzi, stale pada uz som kvoli tomu menil par krat sklo na telefone kedze pocas jazdy sa uvolnil a spadol takze urcite tento produkt nie
- je dlhý a prispôsobiteľný, čiže aj na dlhšie palubovky
- magnety držia dobre
- podporný držiačik sa odlepil hneď prvý deň, ale pre mňa to nebol problém lebo som ho aj tak moc nepotreboval, musí sa lepiť asi fakt na totálne rovnú plochu čo môže na palubovkách byť problém
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »