Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky do auta

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

Odporúča produkt
  • držiak sa vkladá do mriežky
  • pevné uchopenie telefónu
  • otočný kĺb
  • pevnosť materiálu
  • je ťažšie vybrať telefón z držiaka

Držiak do auta od značky fixed je skvelým doplnkom do auta. Držiak sa ľahko zasúva do ventilačnej mriežky a perfektne drží. Vďaka otočnému kĺbu je ľahké natočiť držiak telefónu do požadovaného uhla tak, aby vyhovoval vodičovi počas jazdy, napr. keď je spustená GPS navigácia. Držiak dokonale drží telefón a ani v horšom teréne telefón z držiaka nespadne.

Overený zákazník Testuj.to Martina

• polohovanie držiaka
  • nastavenie podľa parametrov telefónu
  • pri vyberaní mi držiak vypadáva z mriežky

Musela som si zvykať na tento držiak, pretože je masívnejší ako ostatné, ktoré som mala doteraz. Vďaka tomu je však stabilný a pevne drží telefón, jediná vec, ktorá mi vadí, je vyberanie telefónu - zvyčajne vytiahnem aj celý držiak z mriežky, neviem, či je to moja nemotornosť, budem to musieť ešte vychytať. Myslím si, že je univerzálny do každého auta a dá sa prispôsobiť akémukoľvek telefónu. Páči sa mi možnosť rôzneho polohovania .

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

• jednoduchá inštalácia
  • dobre drží v aute
  • vyzerá pekne
  • telefón sa ťažšie vkladá a vyberá

Držiak sa ľahko inštaluje do auta. Telefón sa trochu ťažšie vkladá a vyberá, ale počas jazdy nevypadne z držiaka. Samotné pripevnenie držiaka do ventilácie je jednoduché a pevné, všetko drží tam, kde má. Vďaka otočnému kĺbu je možné telefón nastaviť do rôznych polôh. Držiak naviac vyzerá pekne.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• Jednoduchosť ovládania
  • Natočenie podľa potreby
  • Mobil drží aj v zákrutách
  • Spôsob uťahovania do ventilácie

Prekvapilo ma, ako ľahko sa mobil vkladá a vyberá vzhľadom k jednoduchému dizajnu. Stačí raz upraviť veľkosť a potom už s tým človek nehýbe, ale mobil drží. Vloženie do ventilácie je tiež jednoduché, stačí len dotiahnuť kolieskom, čo je pre mňa asi jediné mínus, pretože neviete, koľko dotiahnuť, aby to zvládla ventilácia. Otočný kĺb je však dostatočne pohyblivý a na mobil je krásne vidieť.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• Jednoduchá inštalácia
  • Drží pevne
  • Neistota pri uťahovaní šírky telefónu

Držiak musím pochváliť. Vďaka zobáčku som pevne prichytila do ventilácie a nebol problém s vypadnutím držiaka, ako sa mi to stalo v minulosti pri iných výrobkoch. Telefón navyše nekĺže a vďaka otočným valčekom sa dá ľahko vytiahnuť. Ako jediné negatívum vidím to, že nastavenie šírky telefónu nie je presne na môj telefón. Nestalo sa však, že by vypadol.

Overený zákazník Testuj.to Sabina

Odporúča produkt
  • Stojan pevne drží na mieste
  • Spoľahlivo udrží telefón
  • Telefón sa ťažko vkladá a vyberá

Jediným negatívom pre mňa bolo pomerne ťažké vloženie a vybratie telefónu. Ináč držiak spoľahlivo drží, a to aj počas dlhšej jazdy a jazdy po nerovnej ceste, ani telefón ani držiak sa nepohli. Vďaka otočnému kĺbu si môžete vybrať z mnohých pozorovacích uhlov. Ako som ho nastavila, tak zostal, nebolo treba ho neustále upravovať po ceste. Celkovo som s ním spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Denisa

• Pevnosť držania
  • Otočný kĺb poskytuje maximálne využitie pozorovania z rôznych uhlov
  • Dizajn držiaku
  • Jednoduché použitie
  • Univerzálny pre rôzne šírky telefónu
  • Príjemná cena
  • Na väčších telefónoch s ťažšou hmotnosťou má tendenciu ťahať smerom nadol z ventilácie

Som veľmi spokojná s ľahkou obsluhou držiaka, telefón sa do neho pohodlne vkladá a ľahko sa vyberá. Držiak poskytuje pevné držanie vo ventilácii, zobáčik pre uchytenie vo ventilácii má dostatočnú schopnosť udržať držiak vo ventilácii bez posúvania (ale čím širší je telefón, tým nižšia je táto schopnosť - 6,1" telefón bez problémov, 6,5" telefón s miernym sklonom ťahať držiak s telefónom smerom dolu z ventilácie - ale drží). Úplná spokojnosť z mojej strany bola určite s funkciou otočného kĺbu, pretože ponúka absolútne ideálny uhol pozorovania.

Vention KCVB0

Vention KCVB0

Overený zákazník Alza.sk marcel

Pridané: 30. decembra 2022

(naposledy upravené 30. decembra 2022)

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Drzi na palubovke (zatial)
  • Prakticke a pohodlne upinanie telefonu
  • Polohovatelne
  • Neda sa po upevneni hybat s ramenom do stran

Overený zákazník Testuj.to Dagmar

Pridané: 29. decembra 2022

• Drží
  • Mobil z neho nevypadne
  • Otočný kĺb

Fixed Roll 2 Vent je skvelým pomocníkom na cesty. Telefón sa dá ľahko vložiť do držiaka a v prípade potreby ho rýchlo vybrať. Pevne drží vo ventilačnej mriežke. Páči sa mi nastavenie pre rôzne veľkosti telefónov. Odporúčam držiak Fixed Roll 2 Vent, som úplne spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 29. decembra 2022

Neodporúča produkt
  • Robostnost držiaka
  • Páčka na roztiahnutie šírky
  • Jednoduchá inštalácia
  • Prevracia sa váhou telefónu, takže napríklad na navigáciu nie je vidieť

Telefón sa vloží do držiaka veľmi ľahko a aj sa pohodlne vyberá. Vo ventilácii drží produkt dobre, takže ho môžete ľahko nainštalovať tam, kde ho potrebujete. Iba pozorovací uhol na pravej strane je veľmi mizerný - prekáža volant, páčka stieračov, takže tam, kde mám natiahnutú nabíjačku, ho nemôžem dať, pretože mobil sa nedá dobre ovládať. Ale pravdepodobne to veľmi závisí od typu auta. Okrem toho vidím ako veľké mínus, že je pravdepodobne vyrobený pre ľahší telefón. Môj držiak sa neustále nakláňal kvôli hmotnosti telefónu, takže je zle na neho vidieť. Mám iphone 13 pro a skúšala som ho v Seatu.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• otočný kĺb
  • vybratie telefónu
  • upevnenie do mriežky
  • nič

Telefón sa ľahko vloží a ľahko sa vyberá z držiaka. Počas jazdy pevne drží. Ľahko sa pripevní na ventilačnú mriežku, mriežka sa neničí vďaka doštičke, možnosť pritiahnuť, nevypadáva z mriežky. Otočný kĺb umožňuje ľahké nastavenie na vhodný pozorovací uhol a jeho potrebnú zmenu.

Overený zákazník Testuj.to Inna

• Pevné pripevnenie
  • Jednoduchá manipulácia
  • Nič

Držiak je veľmi praktický. Ľahko sa uchytí do ventilátora a pevne tam drží. Mobil v držiaku tiež drží skvele. Telefón sa dá ľahko vložiť a vybrať. Otočný kĺb ponúka dostatočný pozorovací uhol. Celkovo som s produktom veľmi spokojná a môžem ho každému len odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• Jednoduché upevnenie telefónu
  • Rýchla inštalácia do auta
  • Nebráni vo výhľade
  • Pevne drží telefón
  • Flexibilný kĺb
  • Nie je vhodný pre všetky typy vykurovacích mriežok

Držiak do auta Fixed Roll 2 Vent sa umiestňuje na jednu vodorovnú priečku v mriežke ventilácie. Vo väčšine aut je to ideálny spôsob, ako umiestniť držiak telefónu, pretože nebráni vo výhľade a zároveň naň dobre vidíte. Stalo sa nám však, že sme tento držiak chceli použiť v staršom VW Passat, kde sú vykurovacie mriežky tenšie a pod telefónom sa dosť prehýbali. Museli sme ho zložiť, pretože to vyzeralo, že sa priečka s držiakom a telefón každú chvíľu odlomí. Podobný problém sme však v iných autách nezaregistrovali. Telefón sa pripevňuje do držiaku pomocou valčekov, vďaka ktorým je jeho vkladanie a vyberanie veľmi jednoduché, rýchle a zároveň dobre drží. Vďaka flexibilnému kĺbu na držiaku je tiež možné jednoducho nasmerovať telefón podľa potreby a skutočne zostane vo zvolenej polohe. Zrátané a podčiarknuté, tento držiak smartfónu do auta by som určite odporučila každému, kto má vo svojom aute kvalitné (nepružné) mriežky ventilátora kúrenia. Sme s ním spokojní.

Overený zákazník Testuj.to Mária

• pevné pripevnenie
  • stabilný
  • telefón dobre drží v držiaku
  • držiak je z plastu

Telefón sa ľahko vkladá do držiaka vďaka rolovacím valčekom a rovnako ľahko sa vyberá z držiaka. Vďaka kolíku drží držiak vo ventilácii relatívne stabilne. Držiak má tiež otočný kĺb, vďaka ktorému je možné nastaviť požadovaný pozorovací uhol. Vyzerá pekne.

Overený zákazník Testuj.to Silvia

• nezaberá veľa miesta
  • nič

Veľmi často používam držiaky na mobil pri jazde a stále som nemohla nájsť držiak, ktorý by bol stabilný, mal dobré upevnenie. K držiaku do auta FIXED ROLL 2 Vent som zo začiatku bola nedôverčivá, ale je to určite najlepší držiak, aký som kedy mala. Pripevnenie do ventilácie je vynikajúce, zobáčik po utiahnutí vo ventilácii absolútne drží. Otočný kĺb umožňuje otáčať držiak presne podľa potreby. Mobil je pevne pripevnený v držiaku, je veľmi ľahké ho vložiť a vybrať pomocou páčky. Nikdy som neverila držiakom do ventilácie, ale po vyskúšaní tohto - pre mňa jednoznačne VYNIKAJÚCE, BEZPEČNÉ, STABILNÉ ... Odporúčam každému!

Overený zákazník Testuj.to Denisa

Odporúča produkt
  • Mali sme možnosť vyskúšať na dlhšej trase cesty a boli sme príjemne prekvapení jeho funkčnosťou.
  • Nenašli sme nič, čo by sa nám nepáčilo.

Telefón sa ľahko vkladá aj vyberá. Na ceste pekne drží tam, kde má. Boli sme príjemne prekvapení. Konečne držiak, ktorý drží telefón a nespadne počas jazdy. I dizajnom ladí k palubnej doske. Mali sme možnosť vyskúšať dva typy telefónov a oba krásne sedia. Dokonca aj jednoduchá inštalácia držiaka do ventilácie. Určite by sme odporučili známym.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

Neodporúča produkt
  • Veľký rozsah pohybu kĺbu
  • Zobáčik pre ventilátor

Držiak do auta FIXED ROLL 2 Vent vo mne vyvolal nedôveru už na prvý pohľad. A bohužiaľ som sa nemýlila. Montáž samotného držiaka je dosť náročná, zobáčik veľmi nedrží, i po úplnom dotiahnutí má tendenciu kĺzať dolu. Okrem toho nezapadá do zadnej časti ventilátora. Umiestnenie samotného telefónu nie je komplikované, chýba však spodná podpora telefónu. Čo musím pochváliť, je otočný kĺb, ktorý umožňuje ľahkú manipuláciu aj počas jazdy, napríklad pre spolujazdca.

Overený zákazník Testuj.to Tereza

• Jednoduchá manipulácia
  • Otočný kĺb

Univerzálny držiak vyrieši problém, kam bezpečne umiestniť telefón v aute. Je navrhnutý tak aby bol namontovaný vo ventilačnej mriežke vášho auta. Zaberá málo miesta, napriek tomu dokáže držať aj veľké smartfóny. Vďaka otočnému kĺbu je možné ho nastaviť do ľubovoľného uhla. Veľmi bezpečné na cesty.

Overený zákazník Testuj.to Jana

Odporúča produkt
  • Jednoduché, ale pevné zapadnutie do ventilačnej mriežky
  • Otočný kĺb pre rôzne uhly sledovania displeja
  • Určené pre mnoho veľkostí telefónov
  • Voľný prístup k ovládacím tlačidlám a konektorom
  • Zatiaľ som nenašla žiadnu nevýhodu

Držiak telefónu Fixed Roll 2 Vent mi robí radosť pri každej jazde. Používam navigáciu, ale predtým mi telefón vždy niekde zapadol , čo bolo dosť nebezpečné. Predtým používaný držiak s prísavkou tiež stále padal z čelného skla a naviac bránil vo výhľade. Teraz držiak pripevním veľmi jednoducho, ale vďaka zobáčku naozaj pevne do ventilácie a môžem mať vždy telefón na očiach nielen ja, ale aj spolujazdec. Vďaka otočnému kĺbu je možné telefón otáčať aj vo všetkých smeroch, napríklad keď na displej začne svietiť slnko. Bez držiaka Fixed Roll 2 už nikam nepôjdem!

Odporúča produkt

Držiak dobrý, drží bezpečne, dobíja rýchlo. Celkovo spokojnosť.

Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25